Tickets

U kunt voor uw groep bij Original Tours terecht voor tickets voor de meest bekende attracties van Amsterdam.

Vooraf bestellen?

Sthrs. even een berichtje en we nemen contact op over aantallen en prijzen.

De attracties

Lees op deze pagina de korte introducties van de topattracties van Amsterdam.

Van Gogh Museum

Een bezoek aan het Van Gogh Museum is een unieke ervaring. Nergens ter wereld is het mogelijk om zoveel schilderijen van Vincent van Gogh bij elkaar te zien. In het museum kunt u de ontwikkeling in het werk van de kunstenaar op de voet volgen of zijn schilderijen vergelijken met werk van andere 19de-eeuwse kunstenaars uit de collectie. Daarnaast is er een uitgebreid aanbod aan tentoonstellingen over uiteenlopende onderwerpen uit de 19de-eeuwse kunstgeschiedenis…

Rembrandthuis

Rembrandt woonde en werkte tussen 1639 en 1658 in dit prachtige en monumentale huis. Aan de hand van een inventarislijst uit die tijd is het huis heringericht met meubels, kunst en voorwerpen uit de 17e eeuw. In Het Rembrandthuis zijn dagelijkse ets- en verfdemonstraties, die laten zien hoe hij destijds werkte. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan doorlopende gratis workshops waarin u zelf een ets kunt maken en afdrukken in het Leerlingenatelier van Rembrandt. 

Rijksmuseum

In het Rijksmuseum krijgen kunst en geschiedenis betekenis voor een breed samengesteld, hedendaags (inter)nationaal publiek. Als nationaal instituut biedt het Rijksmuseum een representatief overzicht van de Nederlandse kunst en geschiedenis vanaf de Middeleeuwen en belangrijke aspecten van Europese en Aziatische kunst. Het Rijksmuseum bewaart, beheert, conserveert, restaureert, onderzoekt, bewerkt, verzamelt, publiceert en presenteert voorwerpen van kunst en geschiedenis, in en buiten het eigen gebouw.

Hermitage Amsterdam

De Hermitage Amsterdam wordt besthrs.d door de Stichting Hermitage aan de Amstel en heeft een overeenkomst met de Russische overheid om samen met het Staatsmuseum de Hermitage in St.-Petersburg tentoonstellingen te produceren. In opdracht van de Stichting Hermitage aan de Amstel organiseert de Stichting Producties De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam de tentoonstellingen in de Hermitage Amsterdam. De Hermitage Amsterdam is een onafhankelijke en zelfstandige juridische entiteit met eigen geldstromen en een eigen doelstelling.

Amsterdam museum

Het stadsmuseum van Amsterdam, een ontmoetingsplek van en voor Amsterdammers en hét museum voor Nederlanders die de hoofdstad beter willen leren kennen. Het Amsterdam Museum vertelt het verhaal van de stad Amsterdam: over toen, nu en straks.

Heineken Experience

Speciaal voor Heineken fans zoals jij is de voormalige brouwerij, waar we een eeuw lang het heerlijkste bier hebben gebrouwen omgetoverd tot een sensationele interactieve reis door de dynamische wereld van heineken. Ervaar de experience zelf.

Madame Tussauds

Madame Tussauds is de naam van verscheidene wassenbeeldenmusea in Londen, Amsterdam, New York, Las Vegas, Hongkong, Shanghai en Berlijn. In deze musea vindt men replica’s in was op ware grootte van bekende en beroemde personen. Daarnaast kan men ook iets beleven met de wassen beroemdheden. In Amsterdam kan men bijvoorbeeld mixen met Tiësto, poseren naast Lady Gaga, voetballen met Ronaldinho, bij de Mona Lisa in de lijst komen, een toespraak houden met George W. Bush, aan boord stappen van de Black Pearl, in bed kruipen bij Robbie Williams, fietsen tegen Lance Armstrong en dineren met George Clooney.

Amsterdam Dungeon

The Amsterdam Dungeon levert, aan de hand van een geweldige cast van acteurs, special effects, toneel, decor, scripts, een unieke, spannende ‘walkthrough’ show die je kunt zien, horen, aanraken, ruiken en voelen. Het is ook erg grappig en soms een beetje eng.

Wij vinden het geweldig en we weten dat jij dat ook zult vinden, omdat:

  • We een gruwelijke nieuwe show hebben: Heksenverbranding.
  • Het leerzaam leedvermaak is.
  • Je 11 shows en 9 acteurs gaat beleven.
  • Het zowel grappig als angstaanjagend is.
  • Geen tour hetzelfde is, jij maakt namelijk deel uit van de ervaring.
  • Wij zijn de zwarte komedie van attracties; donker, ‘sfeervol’ en erg grappig!

Icebar

XtraCold Amsterdam is Nederlands enige ijsbar. Een ijsbar is een innovatieve bar. Echter, XtraCold Amsterdam is niet alleen een ijsbar, ons etablissement bestaat ook uit een coole lounge waar ook cocktailworkshops worden gegeven aan de bar. De Icebar Xtracold Amsterdam heeft zich weten te specialiseren in cocktails. Deze worden in de lounge gemaakt door onze professioneel getrainde bartenders.

NEMO

Science Center NEMO neemt je mee in de wereld van die alledaagse dingen die toch heel bijzonder zijn. Iedere bezoeker, van jong tot oud, kan hier wetenschappelijke kennis ervaren.

Ontdek bijvoorbeeld hoe bruggen werken, waarom je soms dingen ziet die er niet zijn en hoe bliksem ontstaat door zelf aan de slag te gaan met de interactieve opstellingen. Workshops, filmpjes en demonstraties maken je NEMO dag compleet. Een knetterende trui of een regenboog: na een bezoek aan NEMO zal je met nieuwe ogen naar de wereld kijken.

Scheepvaartmuseum

Het Scheepvaartmuseum laat zien hoe de zee de Nederlandse culthrs. heeft bepaald. In prikkelende, interactieve tentoonstellingen ontdek je op je eigen manier 500 jaar maritieme geschiedenis. Sfeervolle objecttentoonstellingen tonen het beste uit de vooraanstaande collectie. Er zijn speciale tentoonstellingen voor kinderen, zoals Zie je in de Gouden Eeuw en Het verhaal van de walvis. Er is er zelfs een voor kinderen tot 6 jaar: Matje & Roosje en Circus Zee. Niemand is te oud voor de spannende attractie De Zeereis en buiten ligt nathrs.lijk weer de replica van het beroemde VOC-schip Amsterdam.

Koninklijke Artis

Artis, de oudste dierentuin van Nederland, in hartje Amsterdam. In Artis komen nathrs., culthrs. en erfgoed samen. De verhalen van Artis bestaanal sinds 1838. En worden elke dag opnieuw geboren.

Ervaar het zelf. Bewonder de tropische vissen in het monumentale Aquarium. Reis door de ruimte in hét Planetarium van Nederland. Geniet van de giraffen. Zie ze samen galopperen met zebra’s, springbokken, spiesbokken en gnoes. Verbaas u over de imposante spanwijdte van de Europese gieren of omring u door honderden fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen.

House of Bols

Beleef een interactieve ontdekkingsreis door de wereld van cocktails en bartending en maak kennis met het oudste gedistilleerde merk ter wereld – Lucas Bols, in Amsterdam sinds 1575.

Tour House of Bols
Een Tour House of Bols is self-guiding en interactief. In de Hall of Taste worden alle zintuigen op speelse wijze geprikkeld en in de BOLS Genever room leren bezoekers alles over de herkomst en toepassing van Nederlandse jenever.

You will receive a Copy of your Message on your Email Address.

Please wait...